Помідори з моцарелою

Рецепти закусок

 


Для приготування помідорів з моцарелою буде потрібно
8 помідорів чері
200 грам сиру моцарелла
10 листя шпинату
3 столові ложки оливкової олії
1 столова ложка бальзамічного оцту
1 чайна ложка кунжутного масла


Шпинат промиваємо і дрібно нарізаємо, залишаємо кілька цілих листочків для прикраси. Для заправки змішуємо оливкову олію, бальзамічний соус, додаємо подрібнений шпинат і кунжутне масло. Залишаємо суміш на півгодини, потім акуратно проціджуємо через дрібне сито або марлю.
Сир моцарела розпаковуємо, зливаємо сироватку. Акуратно нарізаємо кружечками. Помідори промиваємо, обсушуємо і розрізаємо навпіл.
На шпажки нанизуємо помідори, в серединку сир і листочок шпинату.
Викладаємо шпажки на блюдо сервіровки і поливаємо масляної заправкою. Подаємо до столу в якості закуски.

Приємного Вам апетиту!