Кальмари в часниковому соусі

Рецепти закусок

 
Кальмари в часниковому соусі рецепт

Нам знадобиться:

Кальмари - 500 р.
Перець чилі - 0,5 шт
Часник - 4 часточки
Вино біле - 100 мл
Масло оливкова - 2 ст. л.
Петрушка - 1 Пуч.

Як готувати кальмари:

Кальмарів очистіть, промийте і наріжте півкільцями. Часник наріжте уздовж тонкими пластинками, перець чилі кільцями.

Обсмажте кілька хвилин на слабкому вогні овочі, потім додайте кальмарів і тушкуйте під кришкою 5-6 хвилин. Після цього влийте вино і додайте дрібно нарубану зелень. Доведіть до кипіння і вимикайте.

Подавайте кальмари смажені до столу відразу, тому це гаряча закуска.

Приємного апетиту!