Бульйон з курки

Перші страви

 



Для приготування бульйону з курки буде потрібно
Половина середньої курки
1,5 - 2 літри води
1 цибулина
полкорня петрушки
1 морква
Півпучка зелені петрушки
Півпучка зелені кропу
Сіль
1-2 горошини чорного перцю горошком
Лавровий лист за смаком
грінки


Курку промиваємо і розрізаємо вздовж на дві частини. Одну половинку розрізаємо ще на 4 частини. Відварюємо в каструлі 1,5-2 години, знімаючи пінку. Через 15-30 хвилин як бульйон закипить, закидаємо цілу очищену цибулину, цілу очищену моркву, корінь петрушки і лавровий лист.
Наприкінці варіння закидаємо в бульйон промиті пучки кропу і петрушки так само цілком, вимикаємо вогонь. Через 5-10 хвилин виймаємо з бульйону цибулю, зелень і лавровий лист.
Готовий бульйон проціджуємо через марлю, розливаємо по тарілках, прикрашаємо листочками свіжої зелені і подаємо на стіл з грінками.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua