Бульйон з курки Перші страви Для приготування бульйону з курки буде потрібно Половина середньої курки 1,5 - 2 літри води 1 цибулина полкорня петрушки 1 морква Півпучка зелені петрушки Півпучка зелені кропу Сіль 1-2 горошини чорного перцю горошком Лавровий лист за смаком грінки Курку промиваємо і розрізаємо вздовж на дві частини. Одну половинку розрізаємо ще на 4 частини. Відварюємо в каструлі 1,5-2 години, знімаючи пінку. Через 15-30 хвилин як бульйон закипить, закидаємо цілу очищену цибулину, цілу очищену моркву, корінь петрушки і лавровий лист. Наприкінці варіння закидаємо в бульйон промиті пучки кропу і петрушки так само цілком, вимикаємо вогонь. Через 5-10 хвилин виймаємо з бульйону цибулю, зелень і лавровий лист. Готовий бульйон проціджуємо через марлю, розливаємо по тарілках, прикрашаємо листочками свіжої зелені і подаємо на стіл з грінками. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти