Закуска з відвареного серця

Рецепти закусок

 



Для приготування закуски з відвареного серця буде потрібно
1 яловиче серце
2 головки цибулі
1 свіжа морква
1 корінь петрушки
Лавровий лист
Сіль
3 -4 перцю горошком
Майонез за смаком


Яловиче серце розрізаємо на 4 частини і вимочують у холодній воді протягом 1 години. Потім серце відварюємо, додаємо в бульйон 1 головку нарізаної цибулі корінь петрушки, морква, перець горошком, лавровий лист.
Виймаємо серце з бульйону, охолоджуємо, нарізаємо локшиною або натираємо на крупній тертці,
Другу головку цибулі очищаємо і нарізаємо соломкою, обдаємо крутим окропом і витримуємо 1-2 хвилини .
Перемішуємо шинковану серце з цибулею, заправляємо майонезом і залишаємо просочитися на 1 годину. Викладаємо в салатницю і подаємо на стіл як холодну закуску.

Приємного Вам апетиту!