Печінка під майонезом з горіхами

Рецепти закусок

 



Для приготування печінки під майонезом з горіхами потрібно
Рецепт на 4 млинця:
600 грам яловичої печінки
Молоко
3 яйця
3 головки цибулі
2 столові ложки борошна
200 грам майонезу
Вершкове масло для смаження
Рослинна олія для смаження
Волоські горіхи
Сіль
Перець
Гілочки зеленого кропу


З печінки знімаємо плівку, видаляємо протоки, промиваємо, нарізаємо скибочками і замочуємо в молоці на 2,5 години.
2 головки цибулі очищаємо, нарізаємо соломкою і обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі до золотистого кольору. Яйця збиваємо.
Пропускаємо через м'ясорубку печінку і останню головку цибулі, солимо, перчимо, всипаємо борошно, додаємо збиті яйця і все добре перемішуємо, отримуємо печінкові млинці.
Раскаліваем в сковороді олію, викладаємо печіночне тісто і обсмажуємо з обох сторін. Частина горіхів подрібнюємо, трохи залишаємо цілком для прикраси.
Укладаємо млинці на плоске блюдо шарами. На кожен млинець викладаємо смажену цибулю, майонез, подрібнені горіхи. Верхній шар заливаємо майонезом так, щоб була покрита вся поверхня «тортика», прикрашаємо половинками горіхів і гілочками зеленого кропу. Розміщуємо в холодильник на 2-3 години.
Потім виймаємо, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо на стіл.

Приємного Вам апетиту!