Перець фарширований овочами

Рецепти закусок

 


Для приготування фаршированого перцю з овочами буде потрібно
6 штук перцю
1 морква
3 цибулини
? невеликого качана капусти
1 пучок зелені за бажанням
2 помідори
Сіль
0,5 чайної ложки цукру
Чорний мелений перець за смаком
Корінь петрушки
Рослинна олія для смаження


Очищаємо перець від насіння і плодоніжки. Опускаємо в киплячу воду на 2-3 хвилини, виймаємо і даємо воді стекти, обсушуємо.
Лук очищаємо, промиваємо та нарізаємо соломкою. Морква очищаємо, промиваємо і так само нарізаємо соломкою. Нарізаємо соломкою білокачанну капусту. Корінь петрушки промиваємо, очищаємо і нарізаємо соломкою. Помідори промиваємо і дрібно нарізаємо.
Розігріваємо в сковороді олію, закидаємо моркву, капусту, цибулю, корінь петрушки і обсмажуємо. У самому кінці закидаємо помідори. Солимо, додаємо цукор, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 6-7 хвилин. Потім додаємо нарізану зелень і чорний мелений перець, перемішуємо. Начинка готова.
Фаршируємо щільно перець начинкою, викладаємо в сковороду з високим бортиком. Заливаємо перець 1 склянкою бульйону або водою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і поміщаємо в неї сковороду на 30 хвилин. Готовий фарширований перець трохи охолоджуємо і подаємо до столу.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua