Перець фарширований овочами Рецепти закусок Для приготування фаршированого перцю з овочами буде потрібно 6 штук перцю 1 морква 3 цибулини ? невеликого качана капусти 1 пучок зелені за бажанням 2 помідори Сіль 0,5 чайної ложки цукру Чорний мелений перець за смаком Корінь петрушки Рослинна олія для смаження Очищаємо перець від насіння і плодоніжки. Опускаємо в киплячу воду на 2-3 хвилини, виймаємо і даємо воді стекти, обсушуємо. Лук очищаємо, промиваємо та нарізаємо соломкою. Морква очищаємо, промиваємо і так само нарізаємо соломкою. Нарізаємо соломкою білокачанну капусту. Корінь петрушки промиваємо, очищаємо і нарізаємо соломкою. Помідори промиваємо і дрібно нарізаємо. Розігріваємо в сковороді олію, закидаємо моркву, капусту, цибулю, корінь петрушки і обсмажуємо. У самому кінці закидаємо помідори. Солимо, додаємо цукор, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 6-7 хвилин. Потім додаємо нарізану зелень і чорний мелений перець, перемішуємо. Начинка готова. Фаршируємо щільно перець начинкою, викладаємо в сковороду з високим бортиком. Заливаємо перець 1 склянкою бульйону або водою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і поміщаємо в неї сковороду на 30 хвилин. Готовий фарширований перець трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти