Бутерброд по-італійськи

Рецепти бутербродів

 
Бутерброд по-італійськи рецепт

Нам знадобиться:

Хліб житній - 150 г
Помідори - 1 шт.
Шампіньйони - 50 г
Вершкове масло - 30 г
Сир - 50 г

Готуємо гарячий бутерброд

Помідори і гриби наріжте тонкими кружечками.

Шматочки житнього хліба обмажте з двох сторін вершковим маслом.

Обсмажте хліб на сковороді до хрусткої скоринки з обох сторін.

Тепер викладіть на кожен шматочок шматочок сиру, по кілька кружалець помідорів і печериць.

Накрийте щільно другим шматком хліба і прогрійте під кришкою кілька хвилин, поки сир не розплавиться, потім переверніть бутерброд і повторіть процедуру.

Приємного апетиту!