Салат з червонокачанної капусти та моркви Рецепти салатів Для приготування салату з червонокачанної капусти та моркви потрібно 1 невеликий качан капусти 250 грам моркви 2 головки цибулі 1 зубчик часнику Трохи оцту 1 свіжий огірок 3 столові ложки рослинної олії Червоний мелений перець за смаком Сіль Капусту очищаємо, промиваємо і нашінковиваем. Морква очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Капусту з морквою викладаємо в салатницю, додаємо трохи оцту і перемішуємо овочі вручну. Лук очищаємо, промиваємо та нарізаємо півкільцями. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Готовий обсмажену цибулю перекладаємо шумівкою в салатницю. Свіжий огірок промиваємо та нарізаємо часточками. Додаємо так само в салатницю. Готуємо заправку. Розігріваємо олію в сковороді, додаємо червоний перець, сіль і дрібно нарізаний часник. Ретельно перемішуємо і заправляємо салат. Салат трохи охолоджуємо і подаємо на стіл. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти