Салат з червонокачанної капусти та моркви

Рецепти салатів

 



Для приготування салату з червонокачанної капусти та моркви потрібно
1 невеликий качан капусти
250 грам моркви
2 головки цибулі
1 зубчик часнику
Трохи оцту
1 свіжий огірок
3 столові ложки рослинної олії
Червоний мелений перець за смаком
Сіль


Капусту очищаємо, промиваємо і нашінковиваем. Морква очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці.
Капусту з морквою викладаємо в салатницю, додаємо трохи оцту і перемішуємо овочі вручну.
Лук очищаємо, промиваємо та нарізаємо півкільцями. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Готовий обсмажену цибулю перекладаємо шумівкою в салатницю.
Свіжий огірок промиваємо та нарізаємо часточками. Додаємо так само в салатницю.
Готуємо заправку. Розігріваємо олію в сковороді, додаємо червоний перець, сіль і дрібно нарізаний часник. Ретельно перемішуємо і заправляємо салат.
Салат трохи охолоджуємо і подаємо на стіл.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua