Кабачкова ікра

Соуси. Рецепти соусів

 

Вам знадобиться:
кабачки - 3кг.
Морква - 2кг.
Цибуля - 1,5 кг.
Сіль
перець
лимонна кислота
томатна паста - 250гр.
Рослинне масло - 300гр.
Лавровий лист - 3шт.

Всі овочі прокрутити на м'ясорубці, додати сіль, перець і лимонку за смаком. Гасити на маленькому вогні 50хв. За 10-15хв. до закінчення додати томатну пасту і рослинне масло. За 3 хв. до закінчення покласти лавровий лист. Готову ікру розкласти по приготованим банкам, закатати, поставити на кришку, укутати в теплу і залишити до охолодження. Зберігати в темному прохолодному місці.
Приємного апетиту!