Булочки з шинкою Рецепти закусок Для приготування булочок з шинкою буде потрібно 250 грам шинки 1 склянку води 100 грам вершкового масла 1 склянка борошна 5 яєць ? чайної ложки солі 100 грам сирного сиру 4 гілочки кропу 1 часточка часнику 1 столова ложка оливкової олії Пергамент У каструлю виливаємо стакан води, кидаємо масло, солимо і ставимо на вогонь. Після того як закипить масло, зменшуємо вогонь і всипаємо борошно, постійно помішувати. Вийшло тісто варимо 5-7 хвилин, поки воно не перестане прилипати до стінок, і не утворюється щільний грудку. Потім тісто охолоджуємо і вбиваємо по одному яйцю. На деко стелим пергамент, включаємо духовку на 180 градусів. Охолоджене тісто поміщаємо в кондитерський мішечок і видавлюємо на пергамент у вигляді «трояндочок». Деко поміщаємо в духовку на 25-30 хвилин. Коли булочки будуть готові, вимикаємо духовку, відкриваємо дверцята і в такому положенні даємо булочкам охолонути. Потім розрізаємо булочки навпіл уздовж. Шинку подрібнюємо блендером. Подрібнюємо часточку часнику. Додаємо оливкову олію, сирний сир і подрібнений часник. Розміщуємо всю цю суміш у кондитерський мішечок і начиняє половинки булочок. Нарізаємо дрібно кріп і посипаємо зверху начинки. Після цього накриваємо другою половинкою і наші булочки готові до вживання. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти