Булочки з шинкою

Рецепти закусок

 


Для приготування булочок з шинкою буде потрібно
250 грам шинки
1 склянку води
100 грам вершкового масла
1 склянка борошна
5 яєць
? чайної ложки солі
100 грам сирного сиру
4 гілочки кропу
1 часточка часнику
1 столова ложка оливкової олії
Пергамент


У каструлю виливаємо стакан води, кидаємо масло, солимо і ставимо на вогонь. Після того як закипить масло, зменшуємо вогонь і всипаємо борошно, постійно помішувати. Вийшло тісто варимо 5-7 хвилин, поки воно не перестане прилипати до стінок, і не утворюється щільний грудку. Потім тісто охолоджуємо і вбиваємо по одному яйцю. На деко стелим пергамент, включаємо духовку на 180 градусів. Охолоджене тісто поміщаємо в кондитерський мішечок і видавлюємо на пергамент у вигляді «трояндочок».
Деко поміщаємо в духовку на 25-30 хвилин. Коли булочки будуть готові, вимикаємо духовку, відкриваємо дверцята і в такому положенні даємо булочкам охолонути. Потім розрізаємо булочки навпіл уздовж.
Шинку подрібнюємо блендером. Подрібнюємо часточку часнику. Додаємо оливкову олію, сирний сир і подрібнений часник. Розміщуємо всю цю суміш у кондитерський мішечок і начиняє половинки булочок. Нарізаємо дрібно кріп і посипаємо зверху начинки. Після цього накриваємо другою половинкою і наші булочки готові до вживання.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua