Піца з гарбузом

Піца. Рецепти піц

 

Інгредієнти

Для тіста:
400 г борошна
200 г дріжджів
3 ст. ложки рослинної олії
Сіль за смаком

Для начинки:
1 кг гарбуза
2 цибулини
3 ст. ложки бекону
4 ст. ложки сметани
200 г тертого сиру
Сіль, перець чорний за смаком

Спосіб приготування

1. Дріжджі розчинити у воді, змішати з борошном, додати масло. Поставити тісто в холодильник.
2. Гарбуз очистити, порізати, відварити протягом 3 хвилин. Цибулю порізати кільцями, швидко обсмажити.
3. Розкатаний пласт тіста змастити посоленной і поперченное сметаною. Викласти на нього скибочки гарбуза, цибулю кільцями, бекон, посипати сиром.
4. Випікати 30-40 хвилин при 180 градусах.
5. Піца з гарбузом готова.

Приємного апетиту!