Піца з помідорами і шинкою

Піца. Рецепти піц

 


Інгредієнти

Для тіста:
400 гр. борошна
1 ст.л. м'якого сл. масла
1 ч.л. без верху солі
1/2 ч.л. цукру
1/2 склянки теплої води
25 гр. дріжджів

Для начинки:
3 цибулини
копчену грудинку
1 кг. помідор
250 гр.натертого сиру
сіль, перець чорний, 1 ч.л. коріандру
1 ст.л. дрібно порізаної петрушки

Спосіб приготування

1. Муку вимісити з маслом, сіллю і цукром. Розвести з водою дріжджі, змішати з тестом, накрити і на 2 години поставити тісто, щоб піднялося.
2. Обсипати злегка тісто борошном і розкачати 4 тоненьких коржа.
3. Викласти коржі на посипані борошном протвені.
4. Дрібно порізану цибулю з грудинкою обсмажити до золотистого кольору. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і порізати кружальцями.
5. Коржі посипати 1/2 маси тертого сиру, на сир укласти помідори, зверху - цибулю і грудинку, все посипати сіллю, перцем, коріандром і решті сиром і петрушкою.
6. Випікати протягом 15 хв. при температурі 275 гр.