Салат "Три сестри" (Панночка і кулінар)

Рецепти салатів

 
Салат "Три сестры" (Барышня и кулинар)

"Панночка і кулінар" рецепт з випуску від 05.01.2014

Вам буде потрібно на 4 порції:

зелене яблуко 1 шт.
Петрушка 20 р.
огірок 3 шт.
Рис 100 р.
яйце 4 шт.
Кріп 20 р.
кефаль 1 шт.
Креветки 200 р.


Для соусу: :

рослинне масло
майонез
перець, сіль
сметана
лимонний сік

Салат "Три сестри" рецепт приготування:

Щоб приготувати салат за рецептом Ірини Мірошниченко, зелене яблуко очистіть від шкірки, наріжте і відправте його в глибоку миску.

Свіжий огірок теж очистіть, нарубати і додайте до яблука.

Туди ж викладіть нарізані відварені яйця.

Візьміть білу рибу, наприклад кефаль. Відваріть її, подрібніть і додайте до яблука з огірком.

Слідом додайте відварений рис і відварені креветки. Приправте салат зеленню.


Для соусу: змішайте сметану, рослинне масло і майонез. Посоліть, поперчіть.

Заправте соусом салат.

Додайте кілька крапель лимонного соку і прикрасьте блюдо яблуками.


© 2015-2022  rec.pp.ua