Салат "Три сестри" (Панночка і кулінар) Рецепти салатів "Панночка і кулінар" рецепт з випуску від 05.01.2014 Вам буде потрібно на 4 порції: зелене яблуко 1 шт. Петрушка 20 р. огірок 3 шт. Рис 100 р. яйце 4 шт. Кріп 20 р. кефаль 1 шт. Креветки 200 р. Для соусу: : рослинне масло майонез перець, сіль сметана лимонний сік Салат "Три сестри" рецепт приготування: Щоб приготувати салат за рецептом Ірини Мірошниченко, зелене яблуко очистіть від шкірки, наріжте і відправте його в глибоку миску. Свіжий огірок теж очистіть, нарубати і додайте до яблука. Туди ж викладіть нарізані відварені яйця. Візьміть білу рибу, наприклад кефаль. Відваріть її, подрібніть і додайте до яблука з огірком. Слідом додайте відварений рис і відварені креветки. Приправте салат зеленню. Для соусу: змішайте сметану, рослинне масло і майонез. Посоліть, поперчіть. Заправте соусом салат. Додайте кілька крапель лимонного соку і прикрасьте блюдо яблуками. |
Категорії
Найсмачніші рецепти