Суп із сочевицею "Метелиця" від Валерії

Пісні страви

 
Суп с чечевицей "Метелица" от Валерии

Рецепт з передачі Час обідати! (17.04.2013)

Вам потрібно:

сочевиця червона - 400 гр.
Селера свіжий - 1 уп.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Часник - 2 шт.
Білий хліб для крутонов - 2 шт.
Сметана (10%) - 2 банки

Суп із сочевицею "Метелиця" рецепт приготування:

Цибулю нарізаємо кубиками і пасеруємо в каструлі з оливковою олією і часником до золотистого кольору.

Нарізаємо стебла селери кубиком, кладемо в каструлю і перемішуємо.

Промиваємо сочевицю, кладемо її в каструлю і заливаємо водою.

Солимо, перчимо. Перемішуємо.

Варимо під кришкою до готовності, потім подрібнюємо блендером.

Хліб нарізаємо кубиком і підсушуємо в духовці.

Розливаємо суп в піали, в центр поміщаємо крутон, присипаємо рубаною зеленню.