Вінегрет "Міщанський" (Час обідати)

Пісні страви

 
Винегрет "Мещанский" (Время обедать)

Рецепт з передачі Час обідати! (27.03.2013)

Вам потрібно:

гриби мариновані (лісові) - 100 г
картопля відварна (середнього розміру) - 2 шт.
Морква відварна (середнього розміру) - 2 шт.
Огірки малосольні - 2 шт.
Зелений горошок - 100 г
масло рослинне (ароматне) - 70 г
зерна гірчиці (або гірчиця зернова в банку) - 10 г
буряк (середнього розміру) - 3 шт.
Цибуля зелена - 200 г
сіль, перець - за смаком

Вінегрет "Міщанський" рецепт приготування:

Буряк середнього розміру запікаємо в духовці при 180 градусів до готовності - охолоджуємо чистимо, розрізаємо навпіл, вирізаємо серцевину роблячи з буряка форму у вигляді чаші.

Картоплю і моркву відварити в мундирі, остудити, почистити і нарізати кубиком.

Малосольні огірочки нарізати кубиком, змішати із зеленим горошком і лісовими грибами.

Додати нарізану картоплю, моркву і зелений лук - все добре перемішати і укласти в бурякові чаші, заправивши заправкою з ароматного рослинного масла і гірчиці.