Пісний грецький бутерброд з індичкою

Рецепти бутербродів

 


Пісний грецький бутерброд з індичкою

Інгредієнти:
Сухарі панірувальні 0,5 ст.
Фарш з індички 2 ст.
Часниковий порошок 1 ч. л.
Орегано сушений 0,5 ч. л.
Базилік сушений 0,5 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Куряче яйце 1 шт.
Курячий бульйон 1 ст.
Артишок 0,5 ст.
Червоний перець 0,5 ст.
Фета 0,5 ст.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Маффіни 4 шт.
Сметана 10% 0,2 ст.

Бутерброд із знежиреного м'яса індички зі спеціями. Якщо ви готуєтеся до сезону бікіні, цей низькокалорійний бургер для вас. Всього 240 калорій!

Змішати в мисці фарш індички (знежирений), панірувальні сухарі, часник, орегано, базилік, 1/2 чайної ложки солі і яйце.
Перемішати все руками. Розділити на 4 рівні частини і зліпити з них коржики.
Поставити каструлю на середній вогонь і скропити спреєм для випічки. Почекати, поки розігріється, але не почне диміти. Підсмажити коржі по 3 хвилини з кожного боку (до утворення золотистої скоринки).
Додати курячий бульйон, накрити кришкою і варити 10 хвилин, поки внутрішня температура пиріжків не досягне 75С.
Дістати з каструлі, злити і просушити, поклавши на стопку з 3-4 паперових рушників.
Покласти в миску нарізаний артишок, подрібнений смажений червоний перець, сир фета, приправити дрібкою солі і перцю.
Злегка підсмажити англійські низькокалорійні мафіни з непросіяного борошна.
Нанести знежирену сметану на кожну з половинок маффинов.
Покласти на мафіни коржі з індички, зверху посипати сумішшю артишоків / червоного перцю і накрити верхніми половинками маффинов.