Бутерброди на швидку руку - 5 найпростіших

Рецепти бутербродів

 


Бутерброди нашвидкуруч - 5 найпростіших

1. Бутерброд з ковбасою та сиром

Інгредієнти: :
батон
ковбаса
сир
майонез, кетчуп

Приготування :
Нарізаємо ковбасу і сир кубиками .
Змішуємо кубики з майонезом.
Викладаємо на решітку (знизу хліб, потім ковбаса з сиром) і поливаємо кетчупом за смаком.
Відправляємо в духовку на 15 хвилин.

2. Бутерброди з сирною намазуванням

Інгредієнти: :
Сир - 200 гр;
Сметана - 3-4 ст.л.;
Перець болгарський (середній) - 0,5-1 шт;
Зелень;
Сіль;
Перець чорний;
Часник - 1 зуб.;
Хліб (або батон або хлібці, крекери, маца)

Приготування :
Сир посолити, розтерти зі сметаною або пробити блендером.
Додати порізаний дрібним кубиками болгарський перець, подрібнену зелень, чорний перець і за бажанням, видавлений через прес маленький зубчик часнику. Перемішати.
Тонко нарізані шматочки хліба або батона намазати вийшла масою.
Зверху можна додати гурток свіжого огірка і редиски.

3. Бутерброд з жовткова пастою

Інгредієнти: :

яєчний жовток варений - одна штука . (15 г)
масло вершкове - 4 грам
хліб пшеничний 1-го гатунку - 30 грам

Приготування :

Яєчний жовток розімнемо з розм'якшеним маслом до отримання однорідної маси. Надати маслу форму батончика, покладемо на хліб.

4. Бутерброд «Смачний" зі шпротами

Інгредієнти: :
Батон - 2 скибочки
Часник - 1 зубчик
Майонез - 20 г
Яйце - 1 шт.
Огірок солоний - 2 скибочки
Шпроти - 4 шт

Приготування :
Скибочки батона підсушити в духовці.
Батон натерти часником, змастити майонезом, посипати тертим яйцем, покласти огірочок і рибку.
От і все, бутерброд готовий.

5. Запечені бутерброди з рибою

Інгредієнти: :
рибні консерви «Сайра» - 1 банка,
яйця відварні - 3-4 шт,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
сир - 100-150 г ,
часник - 1 зубчик (за бажанням),
батон або білий хліб,
вершкове масло,
рослинне масло для смаження,
майонез,
зелень петрушки або кропу,
мелений перець

Приготування :
Яйця натерти на крупній тертці або порубати.
Зелень вимити, обсушити й порубати.
Лук очистити і дрібно нарізати.
У сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити цибулю до м'якості.
З рибних консервів злити рідину, видалити великі кісточки і розім'яти виделкою рибу.
З'єднати в мисці рибні консерви, цибуля, яйця, зелень, подрібнений часник (за бажанням).
Начинку поперчити, додати трохи майонезу (так, щоб маса вийшла в'язкою, а не рідкою) і перемішати.
Батон нарізати ломтікамі.Каждий скибочку змастити тонким шаром вершкового масла і розкласти на змащеному олією деку.
Розкласти начинку на скибочки батона.
Запікати бутерброди ~ 8-10 хвилин при температурі ~ 180 ° С.
Вийняти з духовки, посипати тертим сиром і запікати ще ~ 3 хвилини, до розплавлення сиру.

Приємного апетиту!