- Родзинки - 70 р.
- Ром коричневий - 50 мл.
- Молоко - 500 мл.
- Цукор - 60 г.
- Ванілін - 1 стручок.
- Манна крупа - 70 г.
- Яйця - 2 шт.
- Рідка карамель
Рецепт приготування рідкої паски
рецепт приготування рідкої паски
На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до Рецепт приготування рідкої паски, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.
Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:
Крем з манної крупи з родзинками і рідкої карамеллю
Інгредієнти: для рецепта :
Квіти з листкового тіста
Інгредієнти: для рецепта :
- Листкове тісто - 800 г.
- Яйця - 1 шт. (Для змащування)
- Начинка: чорнослив, курага, вишня (на вибір) - не повинна бути рідкою.
- Варення, шоколад (для прикраси)
Пасха з ківі і виноградним желе
Інгредієнти: для рецепта :
- Виноградний сік - 200 мл.
- Ківі - 6 шт.
- Желатин - 20 р.
- Яйце - 1 шт.
- Цукор - 150 р.
- Вершки жирністю 35% - 500 мл.
- Сир жирний - 1 кг.
- Ванільний цукор - 1 ст.л.
Сирні пиріжки
Інгредієнти: для рецепта : ::
Для тіста:
- 1/2 склянки фруктози
- 3 яйця
- сир (приблизно 12 столових ложок « з гіркою »)
- 2 склянки борошна
- пакетик розпушувача тіста
- по щіпці мелених мускатного горіха, імбиру, гвоздики, кориці і полщепоткі запашного перцю
Для начинки:
- ягоди, горіхи, шоколад - все, що завгодно! Але начинка не повинна бути рідкою: так, шоколад потрібно класти шматочком, а не топлений.
Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом Рецепт приготування рідкої паски, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт Рецепт приготування рідкої паски . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.