Час приготування: 15 хв На 8 порцій:
800 гр (1 lb 12 oz) молодої моркви і молодого пастернаку
2 ст л оливкової олії
цедра 1 апельсина
25 гр (1 oz) вершкового масла
М'ясо під апельсиновим соусом
м'ясо під апельсиновим соусом
На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до М'ясо під апельсиновим соусом, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.
Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:
Морква і пастернак з апельсиновим маслом
Пісочне печиво з апельсиновим конфітюром
Інгредієнти: для рецепта :
- Борошно - 600 р.
- Масло вершкове або маргарин - 200 р.
- Яйце - 2 шт.
- Цукор - 200 р.
- Розпушувач - 1 ст.л.
- Апельсиновий або будь-який інший конфітюр - 150 г.
- Сіль - щіпка.
Як приготувати баранину з ожиновим соусом.
Інгредієнти: для рецепта :
- Баранина - 1 кг,
- Перець,
- Спеції,
- Сіль,
- Рослинна олія,
- Біле сухе вино - 0.5 л,
- Соус:
- Ожина - 1 стакан,
- Цукор - 1 ст.л.,
- Крохмаль - 1 ч.л.
Брюссельська капуста з фундуком і апельсиновим маслом
На 10 порцій:
85 гр вершкового масла
терта цедра 1 апельсина
50 гр підсмаженого покришеного фундука
1.25 кг брюссельської капусти, порізаної навпіл
340 гр дрібного замороженого горошку
Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом М'ясо під апельсиновим соусом, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт М'ясо під апельсиновим соусом . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.