Хліб у хлібопічці пшеничного борошна


хліб у хлібопічці пшеничного борошна


На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до Хліб у хлібопічці пшеничного борошна, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.



Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:

Хліб в домашніх умовах



Інгредієнти:
- 400 г пшеничного борошна вищого гатунку
- 1.5 чайні ложки сухих дріжджів
- 1.5 столові ложки сухого молока або вершків (розвести у воді)
- 30 г вершкового масла (можна менше, але не більше)
- 1 столова ложка цукру
- 1 чайна ложка солі
- 1.5 склянки кип'яченої теплої води
- рослинна олія (при випічці хліба змастити форму)

Поставити опару (0,5 склянки води, 1 ложка борошна, 1 ложка цукру, дріжджі). У борошні розтерти масло. Зробити в муці ямку і вилити туди готову опару, сіль і решту підігріту воду. Замісити тісто.

Отримане тісто скачати в колобок, обережно вкласти в форму (змащену соняшниковою олією) і поставити для підйому в тепле місце. Підбити один раз, дати підійти, потім поставити в духовку, нагріту до 200 С, і випікайте до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Готовий хліб обережно витягти з форми, перевернувши її, і дати охолонути, нічим не накриваючи, тоді скоринка буде хрусткою.

Скумбрія (в соусі)




800 г скумбрії (ставриди), 50 г пшеничного борошна, 4 ст. ложки рослинної олії, 5 цибулин, сіль, перець за смаком.

Маковий пиріг



Інгредієнти

2 склянки пшеничного борошна
1,5 ч. ложки дріжджів
1 склянка цукру
1 стакан маку
2 ст. ложки рослинної олії
Щіпка солі



Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом Хліб у хлібопічці пшеничного борошна, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт Хліб у хлібопічці пшеничного борошна . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.