торт з німецької кухні "Холодна собака"

Десерти. Рецепти десертів

 
 торт из немецкой кухни "Холодная собака"



Інгредієнти:
-250 гр вершкового масла
-3 яйця
-100 гр цукрового піску
-1 ст. готового чорної кави
-3 ст.л. какао-порошку
-400 гр прямокутного солодкого печива

Приготування:
масло розтопити, а потім охолодити. У блендері збити яйця з цукром, кава і какао-порошком до отримання однорідної маси. Додати топлене масло, збити масу віночком.
Прямокутну форму для запікання вистелити фольгою або пергаментом. Рівним шаром викласти печиво, зверху влити частина начинки.
Чергувати шари печива та начинки, останній шар повинен бути з шоколадної маси.
Помістити торт у холодильник на 2-3 - години, потім вийняти з форми, нарізати скибочками і подавати до столу.


© 2015-2022  rec.pp.ua