Реберця в духовці

Страви з м'яса

 
Рецепт реберець

Нам знадобиться:

яловичі реберця - 8 шт.
Рослинне масло - 30 мл.
Вершкове масло - 40 г.
гірчиця - 2 ч.л.
Соєвий соус - 50 мл.
Розмарин сухий - 1 ч.л.
Мед - 2 ч.л.
Сіль, спеції за смаком

Як приготувати реберця в духовці

Реберця ретельно промийте, обсушіть і натріть сіллю зі спеціями. Обсмажте на сковорідці з олією до золотистого кольору на великому вогні.

Для соусу в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте гірчицю, мед і соєвий соус з розмарином. Доведіть все до кипіння і остудіть. Повапните отриманим соусом реберця.

Запікати реберця в духовці розігрітій до 220 градусах 30 хвилин, періодично поливаючи соусом, щоб страва не вийшло пересохлим. Подавати з кетчупом.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua