- Свинячі реберця - 8 шт
- Гірчиця - 2 ч ложки
- Мед - 2 ст ложки
- Сіль, перець, розмарин - за смаком
Реберця в духовці Страви з м'яса Рецепт реберець
Нам знадобиться: яловичі реберця - 8 шт. Рослинне масло - 30 мл. Вершкове масло - 40 г. гірчиця - 2 ч.л. Соєвий соус - 50 мл. Розмарин сухий - 1 ч.л. Мед - 2 ч.л. Сіль, спеції за смаком Як приготувати реберця в духовці Реберця ретельно промийте, обсушіть і натріть сіллю зі спеціями. Обсмажте на сковорідці з олією до золотистого кольору на великому вогні. Для соусу в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте гірчицю, мед і соєвий соус з розмарином. Доведіть все до кипіння і остудіть. Повапните отриманим соусом реберця. Запікати реберця в духовці розігрітій до 220 градусах 30 хвилин, періодично поливаючи соусом, щоб страва не вийшло пересохлим. Подавати з кетчупом. Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти