Оладки на кефірі з червоною смородиною

Кондитерські вироби та випічка

 


Для приготування оладок на кефірі з червоною смородиною буде потрібно
1,5 склянки борошна
250 мл кефіру
2 яйця
100 грам рослинного масла
100 грам свіжої червоної смородини
50 грам окропу
3 столові ложки цукру
Половина чайної ложки соди
Половина чайної ложки солі


Яйця збиваємо з цукром в однорідну масу. Додаємо в яйця кефір, сіль, соду і ще раз все добре перемішуємо.
Вливаємо 50 грам окропу в кефірну суміш помішуючи. Борошно додаємо так само частинами і 50 грам рослинного масла. Все добре перемішуємо і залишаємо, поки не з'являться дрібні бульбашки.
Червону смородину промиваємо, видаляємо хвостики і втручається в тісто.
Розігріваємо в сковороді масло і викладаємо тісто по 1 столовій ложці. Смажимо оладки до золотистого кольору з обох сторін. Готові оладки викладаємо на паперову серветку, видаляємо надлишки масла і подаємо на стіл.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua