Листкові пироги з помідорами і сиром

Кондитерські вироби та випічка

 


Для приготування листкових пирогів з помідорами і сиром потрібно
500 грам листкового дріжджового тіста
5 -6 помідор
300 грам твердого сиру
50 грам вершкового масла
2 зубчики часнику
1 яйце
1 чайна ложка розмарину
Чебрець


Листкове тісто розморожуємо і даємо трохи підійти. Розгортає тісто в пласт товщиною 1 сантиметр і нарізаємо квадратиками 10Х10 сантиметрів.
Помідори промиваємо та нарізаємо кружечками. Твердий сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з розмарином. Часник очищаємо і нарізаємо тонкими кружальцями.
Вершкове масло розтоплюємо і змащуємо квадратики тіста. Посипаємо спочатку сиром, потім часником, зверху викладаємо по 5-6 кружечків помідорів.
Змащуємо деко рослинним малому, викладаємо на нього пироги і поміщаємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності змащуємо поверхню листкових пирогів збитим яйцем або вершковим маслом.
Готові пироги прикрашаємо гілочками чебрецю і подаємо на стіл.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua