Листкові пироги з помідорами і сиром Кондитерські вироби та випічка Для приготування листкових пирогів з помідорами і сиром потрібно 500 грам листкового дріжджового тіста 5 -6 помідор 300 грам твердого сиру 50 грам вершкового масла 2 зубчики часнику 1 яйце 1 чайна ложка розмарину Чебрець Листкове тісто розморожуємо і даємо трохи підійти. Розгортає тісто в пласт товщиною 1 сантиметр і нарізаємо квадратиками 10Х10 сантиметрів. Помідори промиваємо та нарізаємо кружечками. Твердий сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з розмарином. Часник очищаємо і нарізаємо тонкими кружальцями. Вершкове масло розтоплюємо і змащуємо квадратики тіста. Посипаємо спочатку сиром, потім часником, зверху викладаємо по 5-6 кружечків помідорів. Змащуємо деко рослинним малому, викладаємо на нього пироги і поміщаємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності змащуємо поверхню листкових пирогів збитим яйцем або вершковим маслом. Готові пироги прикрашаємо гілочками чебрецю і подаємо на стіл. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти