Куряча печінка, смажена з цибулею і болгарським перцем


 


Інгредієнти:

Куряча печінка - 500 грам;

Болгарський перець - 300 грам;

Цибуля - 150 грам;

Гілочки чебрецю - 6 шт;

Сіль;

Перець;

Рослинна олія.

Якщо ви є шанувальником печінки, то даний рецепт вам підійде якнайкраще. Адже печінка по цим рецептом виходить дуже ніжною, а завдяки використанню болгарського перцю, у страви буде вражаючий аромат і смак. Для гарніру можна приготувати рис.

Для початку нам доведеться нарізати соломкою цибулю. Після цього очищаємо від насіння наш болгарський перець, і після цього його теж нарізаємо соломкою. Печінка нам доведеться нарізати на невеликі шматочки.





Тепер на рослинному маслі обсмажуємо до золотистої скоринки цибулю. Після цього додаємо печінку, солі і перчимо за смаком, і перемішуємо все гарненько.





Додаємо перець, і знову перемішуємо. Кладемо чебрець, і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 15-20 під кришкою.




Все, приємного апетиту.