Як приготувати яловичий язик

Рецепти закусок

 


Отварной яловичий язик

Інгредієнти:

Яловичий язик
1 невелика морква
1 середня цибулина
Лавровий лист, перець, сіль за смаком

Мова гарненько промиваємо і заливаємо водою.
Доводимо до кипіння, додаємо очищену моркву і цибулину цілком, солимо.
Варимо 2:00 на несильному вогні.
За 15 хвилин до готовності кидаємо перець і лавровий лист.
Готовий мову охолоджуємо, очищаємо від шкіри, нарізаємо тонкими скибочками, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу
Заливний язик «по царськи»

Нам знадобитися приготований за попереднім рецептом мову. Так само відварене яйце, варена морква, консервований горошок, свіжа петрушка, кріп і желатин.

Бульйон, що залишився від варіння мови, проціджуємо, охолоджуємо, додаємо желатин і залишаємо на 1 годину. Після чого нагріваємо (але не кип'ятимо) бульйон, для розчинення желотіна.
Красиво, акуратно розкладаємо у форми тонко порізаний мову, порізану моркву, яйце, горошок, зелень.
Заливаємо готовим бульйоном, ставимо в холодне місце до готовності.
Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua