- Мова яловичий - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Желатин - 25 г.
- Маслини - 7-8 шт.
- Лавровий лист, гвоздика.
- Петрушка - 1 пучок.
- Сіль, перець горошком - за смаком.
Як приготувати яловичий язик Рецепти закусок Отварной яловичий язик Інгредієнти: Яловичий язик 1 невелика морква 1 середня цибулина Лавровий лист, перець, сіль за смаком Мова гарненько промиваємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння, додаємо очищену моркву і цибулину цілком, солимо. Варимо 2:00 на несильному вогні. За 15 хвилин до готовності кидаємо перець і лавровий лист. Готовий мову охолоджуємо, очищаємо від шкіри, нарізаємо тонкими скибочками, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу Заливний язик «по царськи» Нам знадобитися приготований за попереднім рецептом мову. Так само відварене яйце, варена морква, консервований горошок, свіжа петрушка, кріп і желатин. Бульйон, що залишився від варіння мови, проціджуємо, охолоджуємо, додаємо желатин і залишаємо на 1 годину. Після чого нагріваємо (але не кип'ятимо) бульйон, для розчинення желотіна. Красиво, акуратно розкладаємо у форми тонко порізаний мову, порізану моркву, яйце, горошок, зелень. Заливаємо готовим бульйоном, ставимо в холодне місце до готовності. Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти