Запіканка з куркою і сиром, рецепти запіканок з фото, рецепти приготування птиці з фото

Страви з птиці

 


500 грам філе курки
3-4 картоплини
200 грам твердого сиру
4 столові ложки рослинної олії
1 головка цибулі
Майонез
Сіль
Зелень і перець за смаком


Розморожуємо курку і за цей час промиваємо картоплю, чистимо і розрізаємо на нетовсті кружечки. Лук очищаємо і розрізаємо на кільця. Розморожене філе курки нарізаємо на плоскі шматочки.
Беремо форму для запікання, змащуємо дно рослинним маслом. Викладаємо на дно першим шаром картоплю, потім викладаємо цибулю, зверху смужки курки. Солимо, перчимо і промазуємо майонезом. Так викладаємо кілька шарів.
Розігріваємо духовку до 250 градусів, поміщаємо форму і запікаємо 20 хвилин. За цей час розправимось з сиром. Нарізаємо сир на тонкі пласти і викладемо зверху на запіканку і ще 20 хвилин витримуємо в духовці.
Незабутній, стежимо за процесом запікання. Дивіться за тим, щоб сир не підгорів.
Готова запіканка подається до столу зі свіжими овочами і рубаною зеленню.

Приємного Вам апетиту!