Хліб з висівками (Час обідати)

Кондитерські вироби та випічка

 

Рецепт з передачі Час обідати! (12.03.2014)

Вам потрібно:

Вода - 300 мл,
сіль - 1 ч. л.,
рослинне масло - 1 ст. л.,
цукор-пісок - 1 ст. л.,
живі дріжджі - 50 г,
висівки - 3 ст. л.,
борошно пшеничне - 500 р.

Хліб з висівками рецепт приготування:

Змішайте дріжджі, висівки, рослинна олія, цукор і сіль.

Додайте теплу кип'ячену воду.

Насипте частину борошна і замісити тісто, як на оладки.

Дайте піднятися, потім додайте борошно, замісіть густе тісто.

Дайте тісту ще раз піднятися, потім розкачайте, сформуйте калач і викладіть його в форму, змащену олією.

Фігурно надріжте за допомогою ножиць.

Залиште ненадовго, щоб тісто підійшло, потім помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.

Готовий хліб накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.