Соте з овочів у власному соку (Час обідати!)

Другі страви

 

Рецепт з передачі Час обідати! (06.03.2014)

Вам потрібно:

Болгарський перець - 2 шт.,
Міні-картопля - 200 г,
помідори черрі - 500 г,
цукіні - 1 шт.,
морква - 2 шт.,
зелень петрушки - 20 г,
зелень базиліка - 20 г,
вершкове масло - 50 г,
часник - 1 шт.,
томати у власному соку - 200 г,
оливки таджаскі - 150 г,
оливкова олія, сіль, перець

Соте з овочів у власному соку рецепт приготування:

Картоплю і моркву зваріть і очистіть.

Болгарський перець запечіть в духовці і очистіть.

Наріжте всі овочі крупно.

Томати у власному соку подрібніть до однорідної маси, потім прогрійте в сотейнику.

У киплячу масу покладіть підготовлені овочі, додайте часник, оливки і зелень.

Проварите до готовності.

Наприкінці влийте оливкова олія, посоліть і поперчіть за смаком.


© 2015-2022  rec.pp.ua