Хінкалі з м'ясом (Час обідати!)

Другі страви

 

Рецепт з передачі Час обідати! (05.03.2014)

Вам потрібно:

Для тіста:
вода - 400 мл,
сіль - 20 г,
борошно пшеничне (вищий сорт) - 1 кг

Для начинки (на 500 г тіста):
яловичина (жирна) - 400 г,
свинина (жирна) - 200 г,
яловичий бульйон - 100 мл,
цибуля - 1 шт.,
кінза - 1 пучок, сіль, перець

Хінкалі з м'ясом рецепт приготування:

Яловичину і свинину дрібно порубати ножем.

Додайте подрібнену цибулю, дрібно нарізану зелень кінзи, сіль, перець, яловичий бульйон. Перемішайте.

У воду насипте сіль і, поступово додаючи борошно, замісити круте тісто.

Скачайте тісто ковбаскою, наріжте порційними шматками.

Розкачайте кожну частину.

У середину покладіть начинку.

Складіть мішечком, роблячи часті складки.

Відваріть в підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.


© 2015-2022  rec.pp.ua