Хінкалі з м'ясом (Час обідати!) Другі страви Рецепт з передачі Час обідати! (05.03.2014) Вам потрібно: Для тіста: вода - 400 мл, сіль - 20 г, борошно пшеничне (вищий сорт) - 1 кг Для начинки (на 500 г тіста): яловичина (жирна) - 400 г, свинина (жирна) - 200 г, яловичий бульйон - 100 мл, цибуля - 1 шт., кінза - 1 пучок, сіль, перець Хінкалі з м'ясом рецепт приготування: Яловичину і свинину дрібно порубати ножем. Додайте подрібнену цибулю, дрібно нарізану зелень кінзи, сіль, перець, яловичий бульйон. Перемішайте. У воду насипте сіль і, поступово додаючи борошно, замісити круте тісто. Скачайте тісто ковбаскою, наріжте порційними шматками. Розкачайте кожну частину. У середину покладіть начинку. Складіть мішечком, роблячи часті складки. Відваріть в підсоленій воді протягом 8-10 хвилин. |
Категорії
Найсмачніші рецепти