Карпаччо з телятини Carpaccio di Manzo

Рецепти закусок

 


Карпаччо є традиційною італійської закускою. Блюдо було названо на честь художника Вітторе Карпаччо. Воно набуло такої популярності, що це призвело до появи безлічі його варіантів приготування. Та й до того ж слід зазначити, що сам процес готування дуже


Рецепт карпаччо

Інгредієнти:

Філе яловичини - 300 м.
Сир пармезан - 20 р.
Каперси - 1 чайна ложка.
Листя салату.

Приготування карпаччо

М'ясо обсмажити протягом 1 хвилини на сковорідці до утворення ледве помітною скоринки.
Потім покласти м'ясо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Після закінчення часу необхідно дістати м'ясо і нарізати його на тонкі шматочки.
Потім взяти листи вощеного паперу, покласти між ними нарізані шматочки м'яса і пройтися по ним качалкою.
Сир теж нарізається на тонкі шматочки.
Тепер, коли все готово, м'ясо укладають на тарілку, посипають його сіллю і чорним меленим перцем. Зверху кладуть сир, який посипають каперсами. У центр блюда укладають листя салату.

В середньому одна порція містить в собі 250 ккал.

Карпаччо з лосося або курки

Якщо у вас немає під рукою яловичини завжди можна замінити її на лосося або курку. Вийти нітрохи не гірше.

Приємного апетиту!