Тарталетки "Гурман"

Рецепти закусок

 
 Тарталетки "Гурман"


Для приготування тарталеток «Гурман» буде потрібно
6 тарталеток
Для шпинату:
300 грам курячої печінки
100 мл 15 -% вершків
1 головка цибулі
1 столова ложка коньяку
Рослинна олія

Для цибульного джему:
2 головки червоної цибулі
30 мл оливкової олії
100 мл червоного вина
1 столова ложка бальзамічного оцту
1 столова ложка цукру
? чайної ложки тертого часнику
Сіль
Перець


Для приготування цибульного джему подрібнюємо цибулю і курячу печінку. Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо рослинне масло. Лук обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору і потім додаємо печінку. Солимо, перчимо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
Перекладаємо суміш у комбайн і перемелює, поступово додаючи вершки. Коли маса стане однорідною додаємо коньяк. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Суміш перекладаємо у форму, змащену олією, поміщаємо в духовку і запекаем10-15 хвилин.
Для приготування цибульного джему цибулю очищаємо, промиваємо та нарізаємо півкільцями. Розігріваємо в невеликій каструлі оливкову олію, додаємо цибулю, часник і смажимо 10 хвилин. Вливаємо вино, оцет, додаємо цукор і варимо до загустіння.
Печінкову начинку розкладаємо по тарталетки, додаємо зверху трохи цибульного джему і подаємо до столу.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua