Тарталетки "Гурман" Рецепти закусок Для приготування тарталеток «Гурман» буде потрібно 6 тарталеток Для шпинату: 300 грам курячої печінки 100 мл 15 -% вершків 1 головка цибулі 1 столова ложка коньяку Рослинна олія Для цибульного джему: 2 головки червоної цибулі 30 мл оливкової олії 100 мл червоного вина 1 столова ложка бальзамічного оцту 1 столова ложка цукру ? чайної ложки тертого часнику Сіль Перець Для приготування цибульного джему подрібнюємо цибулю і курячу печінку. Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо рослинне масло. Лук обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору і потім додаємо печінку. Солимо, перчимо і обсмажуємо 2-3 хвилини. Перекладаємо суміш у комбайн і перемелює, поступово додаючи вершки. Коли маса стане однорідною додаємо коньяк. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Суміш перекладаємо у форму, змащену олією, поміщаємо в духовку і запекаем10-15 хвилин. Для приготування цибульного джему цибулю очищаємо, промиваємо та нарізаємо півкільцями. Розігріваємо в невеликій каструлі оливкову олію, додаємо цибулю, часник і смажимо 10 хвилин. Вливаємо вино, оцет, додаємо цукор і варимо до загустіння. Печінкову начинку розкладаємо по тарталетки, додаємо зверху трохи цибульного джему і подаємо до столу. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти