Торт "Білочка" Кондитерські вироби та випічка Для приготування торта «Білочка» буде потрібно Для тіста: 3 яйця ? склянки цукру 1 щіпка солі 1 чайна ложка розпушувача 100 грам борошна 100 грам горіхів будь-яких Для крему: 600 грам нежирного сиру 500 мл вершків 100 грам білого шоколаду 100 грам желатину Пергамент Яйця з цукром і сіллю збиваємо в пишну масу , вмішуємо борошно і розпушувач. Подрібнюємо горіхи і додаємо в тісто. Залишаємо трохи горіх для прикраси торта. Форму для торта застилаем пергаментом і виливаємо тісто. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Розміщуємо в духовку форму і запікаємо до готовності. Після того як корж буде готовий, охолоджуємо його і розрізаємо впоперек на дві частини. Виливаємо в каструлю половину від 500 мл вершків і закидаємо шоколад. Ставимо на повільний вогонь і тримаємо, помішуючи поки шоколад, не розчиниться. Желатин замочуємо в холодній воді на 10 хвилин, і розтоплюємо на плиті. З'єднуємо сир з шоколадом, вливаємо желатин і залишилися вершки. Перекладаємо корж у форму, виливаємо на нього ? крему, накриваємо зверху другою половинкою коржа і заливаємо залишками крему. Ставимо остудитися. Після того як він остудити, виймаємо торт з форми, обмащуємо збитими вершками і прикрашаємо подрібненими горіхами. Приємного Вам апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти