Торт "Білочка"

Кондитерські вироби та випічка

 
 Торт "Белочка"


Для приготування торта «Білочка» буде потрібно
Для тіста:
3 яйця
? склянки цукру
1 щіпка солі
1 чайна ложка розпушувача
100 грам борошна
100 грам горіхів будь-яких

Для крему:
600 грам нежирного сиру
500 мл вершків
100 грам білого шоколаду
100 грам желатину

Пергамент


Яйця з цукром і сіллю збиваємо в пишну масу , вмішуємо борошно і розпушувач. Подрібнюємо горіхи і додаємо в тісто. Залишаємо трохи горіх для прикраси торта. Форму для торта застилаем пергаментом і виливаємо тісто. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Розміщуємо в духовку форму і запікаємо до готовності. Після того як корж буде готовий, охолоджуємо його і розрізаємо впоперек на дві частини.
Виливаємо в каструлю половину від 500 мл вершків і закидаємо шоколад. Ставимо на повільний вогонь і тримаємо, помішуючи поки шоколад, не розчиниться. Желатин замочуємо в холодній воді на 10 хвилин, і розтоплюємо на плиті.
З'єднуємо сир з шоколадом, вливаємо желатин і залишилися вершки. Перекладаємо корж у форму, виливаємо на нього ? крему, накриваємо зверху другою половинкою коржа і заливаємо залишками крему. Ставимо остудитися.
Після того як він остудити, виймаємо торт з форми, обмащуємо збитими вершками і прикрашаємо подрібненими горіхами.

Приємного Вам апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua