Кабачковий рулет

Страви з овочів

 
Кабачковий рулет рецепт:

Для приготування рулету нам знадобиться:

кабачок - 90 гр,
борошно - 0,5 склянки,
яйця - 2 шт,
зелень,
спеції.

Кабачок трьом на крупній тертці, додаємо яйця, борошно, рубану зелень і спеції. Все ретельно перемішуємо і смажимо як корж на сковороді.

Готуємо начинку:

м'ясний фарш - 100 гр,
печериці - 100 гр,
сир - 100 гр,
цибуля - 1 шт,
сіль і перець за смаком,
зелень.

Обсмажуємо печериці, цибулю і фарш. Все змішуємо, солимо, перчимо.

Викладаємо начинку на остигнула кабачкову коржик, посипаємо зверху тертим сиром.

Звертаємо коржик в рулет.

Можна прикрасити рулет шматочками помідорів і зеленню.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua