- Кабачок - 1 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Борошно - 2 ст.л.
- Зелень
- Начинка:
- Гриби (шампіньйони) - 150 г.
- Фарш - 100 м.
- Сир - 100 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Зелень
- Сіль, перець - за смаком.
Кабачковий рулет Страви з овочів Кабачковий рулет рецепт:
Для приготування рулету нам знадобиться: кабачок - 90 гр, борошно - 0,5 склянки, яйця - 2 шт, зелень, спеції. Кабачок трьом на крупній тертці, додаємо яйця, борошно, рубану зелень і спеції. Все ретельно перемішуємо і смажимо як корж на сковороді. Готуємо начинку: м'ясний фарш - 100 гр, печериці - 100 гр, сир - 100 гр, цибуля - 1 шт, сіль і перець за смаком, зелень. Обсмажуємо печериці, цибулю і фарш. Все змішуємо, солимо, перчимо. Викладаємо начинку на остигнула кабачкову коржик, посипаємо зверху тертим сиром. Звертаємо коржик в рулет. Можна прикрасити рулет шматочками помідорів і зеленню. Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти