Рибні котлети з соусом чилі

Страви з риби та морепродуктів

 
ЩО ПОТРІБНО:

1 кг філе білої морської риби
1 стакан білих хлібних крихт
0,5 склянки молока
3 гілочки кінзи
1 яйце
0,5 склянки домашнього соусу чилі
• рослинна олія для обсмажування
• сіль

ЩО РОБИТИ:


1. Рибне філе пропустити через м'ясорубку. Викласти в миску. Хлібні крихти розмочити в молоці. Кінзу вимити і дуже дрібно нарізати. Додати в миску до рибного фаршу добре віджатий хліб, кінзу, 2 ст. л. соусу чилі і яйце. Посолити і ретельно вимісити. Робіть це в рукавичках або в кухонному комбайні.


2. За допомогою двох столових ложок робити з фаршу невеликі котлетки, викладати на піднос.


3. Розігріти в сотейнику рослинне масло (шар повинен бути приблизно 1 см). Обсмажити котлетки, по 3 хв. з кожного боку. Подавати з рештою соусом чилі і свіжими овочами.