- Рис - 100 р.
- Огірки солоні - 2-3 шт.
- Огірки свіжі - 1-2 шт.
- Морква - 1-2 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Крабові палички - 100 р.
- Яблуко - 1 шт.
- Лосось консервований - 1 банка.
- Лимонний сік - 1 ст.л.
- Майонез - 250 р.
- Маслини - 10-12 шт.
- Свіжий помідор - маленький шматочок.
Олів'є з рибою (Час обідати) Рецепти салатів Рецепт з передачі Час обідати! (31.01.2014) Вам потрібно: Зелений горошок - 100 г, морква - 2 шт., свіжі огірки - 2 шт., солоні огірки - 2 шт., картопля - 3 шт., натуральний йогурт - 300 г, яблуко - 1 шт., червона квасоля - 1 банка, пророщений овес - 50 г, лимон - 1 шт., консервований лосось - 200 г, слабосоленої лосось - 200 г, петрушка, сіль, перець, оливкова олія Олів'є з рибою рецепт приготування: Моркву і картоплю відварити в мундирі, очистіть і наріжте кубиком. Яблуко, свіжі та солоні огірки наріжте кубиком. Консервовану рибу розімніть вилкою, слабосоленої лосось наріжте кубиками. Змішайте всі інгредієнти, додайте квасолю, горошок, пророщений овес і цедру лимона. Заправте йогуртом, змішаним з лимонним соком і оливковою олією. Посоліть, поперчіть за смаком. |
Категорії
Найсмачніші рецепти