Олів'є з рибою (Час обідати)

Рецепти салатів

 

Рецепт з передачі Час обідати! (31.01.2014)

Вам потрібно:

Зелений горошок - 100 г,
морква - 2 шт.,
свіжі огірки - 2 шт.,
солоні огірки - 2 шт.,
картопля - 3 шт.,
натуральний йогурт - 300 г,
яблуко - 1 шт.,
червона квасоля - 1 банка,
пророщений овес - 50 г,
лимон - 1 шт.,
консервований лосось - 200 г,
слабосоленої лосось - 200 г,
петрушка, сіль, перець, оливкова олія

Олів'є з рибою рецепт приготування:

Моркву і картоплю відварити в мундирі, очистіть і наріжте кубиком.

Яблуко, свіжі та солоні огірки наріжте кубиком.

Консервовану рибу розімніть вилкою, слабосоленої лосось наріжте кубиками.

Змішайте всі інгредієнти, додайте квасолю, горошок, пророщений овес і цедру лимона.

Заправте йогуртом, змішаним з лимонним соком і оливковою олією.

Посоліть, поперчіть за смаком.


© 2015-2022  rec.pp.ua