Медовий збитень (Поедем! поїмо!)Рецепт з передачі Поїдемо! поїмо! від 10.11.2013 Ярославль Вам потрібно: 1 л. води 50 р. меду 3 ст. ложки цукру 1 щіпка гвоздики 1 ч. ложка кардамону 1 ч. ложка мускату 1/2 ч. ложки запашного перцю 50 р. апельсина 50 р. лимона кориця та інші будь-які спеції за смаком Час приготування 30 хвилин. Медовий суботні рецепт приготування: Воду закип'ятити, додати цукор і мед. Помішуємо ні менше трьох хвилин для того щоб розчинився цукор і мед. Додати подрібнені спеції, варити на повільному вогні. Після закипання додати лимон і апельсин. Через 10-15 хвилин суботні готовий. Можна додати 200 грам сухого червоного вина на 1 літр збитню. |
Категорії
Найсмачніші рецепти