Салат із зеленої цибулі з яйцем і солодким перцем.

Відео рецепти

 

Салат із зеленої цибулі з яйцем і солодким перцем.





З Улюбленими Рецептами ви навчитеся готувати зі смаком! Як приготувати смачний і корисний салат розповідає Наталя Скворцова. Через смакових і ароматичних якостей деякі види луків давно введені в культуру, але в багатьох місцевостях населення вживає в їжу і дикі види. До них відносяться: Лук дивний (Allium paradoxum), Лук піщаний (Allium sabulosum), Шнітт-лук (Allium schoenoprasum), Лук Скалової (Allium saxatile) та ін Але особливо широко використовуються Лук переможний (Allium victorialis) і Цибуля ведмежа (Allium ursinum), які місцеве населення не розрізняє і використовує під загальною назвою «черемша», а також близькі до культурних Лук алтайський (Allium altaicum), Лук Ошанина (Allium oschaninii), Лук Пськемський (Allium pskemense). До середини XX-ого століття в нашій країні також були широко відомі їстівні види Лук незграбний (Allium angulosum), Лук круглий (Allium rotundum), Лук городній (Allium oleraceum), Лук круглоголовий (Allium sphaerocephalon).







Дивитися ролик Салат із зеленої цибулі з яйцем і солодким перцем. - Смачний і простий рецепт. Технології не стоять на місці - раніше і мріяти про таке не могли.