Салат з білокачанної капусти з яблуками і селерою

Відео рецепти

 

Салат з білокачанної капусти з яблуками і селерою




Очищені яблука нарізати скибочками, селера нарізати соломкою довжиною 4-5 см; білокачанну капусту підготувати так само, як зазначено вище; все це перемішати, скласти в салатник, додати цукор і полити оцтом. Цей салат подають до всіх смажених і вареним м'ясним стравам, до смаженої і відвареної риби, на гарнір до холодних м'ясних і рибних страв, а також як самостійне блюдо. На 500 г капусти білоголової - 1 стебло селери (салатного або кореневого), 1 яблуко, 1 склянки оцту, 1/2 ст. ложки цукру.







Думаю, якщо в мережі буде побільше таких відео як Салат з білокачанної капусти з яблуками і селерою - стане краще.