Сирне суфле з фруктами Кондитерські вироби та випічка, Десерти. Рецепти десертів Сирне суфле з фруктами Автор: Рамзия Самігулліна Інгредієнти: на 4 порції: сир (не вище 5% жирності) - 500 г яйця (розділити жовтки і білки) - 3 г манка-4 столові ложки цукор або підсолоджувач - 3 столові ложки ванільна есенція-1 чайна ложка розпушувач-1 столова ложка будь-які фрукти для прикраси за бажанням желе - 1 пачка Приготування: 1. Всі інгредієнти змішати, крім яєчних білків. Білки збити в окремому посуді до піків. Пам'ятайте, що білки відмінно збиваються, якщо холодні. Акуратно наточити ложкою до сирної маси. 2. Вилити готову масу в змащену маслом вогнетривку форму і випікати хвилин 45 в нагрітій до 180 ° С в духовці, поки верх не стане золотистого кольору. 3. Після охолодження прикрашаємо фруктами на Ваш смак і заливаємо желе. Розміщуємо в холодильник до застигання желе. |
Категорії
Найсмачніші рецепти