Сирне суфле з фруктами

Кондитерські вироби та випічка, Десерти. Рецепти десертів

 


Сирне суфле з фруктами

Автор: Рамзия Самігулліна

Інгредієнти: на 4 порції:
сир (не вище 5% жирності) - 500 г
яйця (розділити жовтки і білки) - 3 г
манка-4 столові ложки
цукор або підсолоджувач - 3 столові ложки
ванільна есенція-1 чайна ложка
розпушувач-1 столова ложка
будь-які фрукти для прикраси за бажанням
желе - 1 пачка

Приготування:
1. Всі інгредієнти змішати, крім яєчних білків.
Білки збити в окремому посуді до піків. Пам'ятайте, що білки відмінно збиваються, якщо холодні.
Акуратно наточити ложкою до сирної маси.
2. Вилити готову масу в змащену маслом вогнетривку форму і випікати хвилин 45 в нагрітій до 180 ° С в духовці, поки верх не стане золотистого кольору.
3. Після охолодження прикрашаємо фруктами на Ваш смак і заливаємо желе. Розміщуємо в холодильник до застигання желе.


© 2015-2022  rec.pp.ua