Телятина, запечена з ківі

Другі страви

 


Телятина, запечена з ківі

Головне, вибирайте зрілі плоди , м'якоть яких, злегка Промінь під пальцями, пружинить, а шкірка з рівним забарвленням, без цяток.

Вам знадобиться:

телятина (цілісний шматок) - 1 кг
ківі - 200 г
сушений базилік, кумін, сіль - за смаком

На шматку м'яса з усіх боків зробіть невеликі надрізи. Ківі очистіть від шкірки, наріжте невеликими шматочками і вкладете в надрізи на м'ясі. Залишилася м'якоть ківі розімніть з сіллю, спеціями. Отриманою сумішшю обмажте телятину, загорніть у фольгу і залиште на ніч у холодильнику. Запікайте в попередньо нагрітій до 200 ? С духовці. І звичайно, таке блюдо можна подавати з будь-яким гарніром!