Сирний суп з копченостями і овочами (Запитайте кухаря)

Перші страви

 

Рецепт з передачі Запитайте кухаря (01.02.2014)
Готує Костянтин Івлєв.

Вам потрібно:

грудинка варено-копчена 300 р.
плавлений сирок 2 шт.
Картопля 4 шт.
Морква 1 шт.
Брокколі качан
петрушка пучок
масло вершкове 100 р.
олія оливкова 20 мл.
Сіль, перець за смаком

Сирний суп з копченостями і овочами рецепт приготування:

Грудинку нарізати брусочком. Додати кубики моркви.

Влити невелику кількість оливкової олії. Ввести вершкове масло.

Додати картоплю, нарізану кубиком. Обсмажити.

Після чого процідити через сито і ввести в каструлю з плавленим сирком, розтопленим у киплячій воді.

Додати брокколі.

Суп довести до кипіння і всипати дрібно нарізану петрушку.

Посолити. Поперчити.