Рулетики капустяні в цибульний-сметанному соусі

Рецепти закусок

 


Рулетики капустяні в цибульний-сметанному соусі

Інгредієнти:
- 6 сосисок "Шинкові"
- 3 столових ложки сметани
- 1 чайна ложка борошна
- 6 листків капусти (можна білокачанної)
- 1 цибулина
- 1 лавровий лист
- 1/4 чайної ложки солі
- пучок кропу
- перець чорний мелений за смаком
- рослинна олія для смаження

1. Листя капусти відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відварені листя вийняти з води, потовщені жилки вирізати або акуратно відбити, листя висушити.

2. Сосиски звільнити від оболонки, з країв зробити невеликі хрестоподібні надрізи глибиною 4-5 мм.

3. Краї відвареного листа капусти підігнути так, щоб вийшов пласт, ширина якого трохи менше довжини сосиски. У підготовлений капустяний лист звернути сосиску, починаючи з підстави листа. Таким же чином приготувати інші рулетики.

4. У сковороді розігріти олію і злегка обсмажити в ньому капустяні рулетики з усіх боків. Потім рулетики укласти в сковороду на деякій відстані один від одного.

5.Для приготування соусу цибулю очистити і нарізати часточками. Спассеровать його в рослинній олії до прозорості (не допускаючи підсмажування), додати сметану, сіль і перець за смаком і злегка прогріти. Потім посипати соус борошном і ретельно перемішати.

6. Приготований соус викласти в проміжки між рулетиками, влити трохи води, в якій варилися капустяне листя, додати лавровий лист і тушкувати під кришкою протягом 5-7 хвилин. При подачі капустяні рулетики посипати рубаною зеленню.


Пісні голубці з грибами № 2




Інгредієнти: для рецепта :: :

- 11-12 капустяного листя
- 350-400 г картоплі
- 250-300 г грибів
- 1 цибулина
- 1 морква
- 200 г томатної пасти
- 1 лавровий лист
- трохи зелені кропу
- оль за смаком
- рослинна олія для обсмажування

© 2015-2022  rec.pp.ua