Святковий салат «Морська перлина»!

Рецепти салатів

 


Святковий салат «Морська перлина»!

Інгредієнти:

200 г відварених креветок,

3 варені картоплини,
по 1 шт . свіжих огірка і помідора,

150 г будь-якого твердого сиру,

2 варених яйця,

майонез і сіль.

Приготування:

Для прикраси салату візьмемо лист білокачанної капусти, буряковий сік і оливку.

Картопля і сир натираємо на крупній тертці, помідор, огірок і яйця ріжемо дрібними кубиками.

Все з'єднуємо разом, заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо.

З листя білокачанної капусти, злегка забарвленої буряковим соком, майструємо «мушлю»: відокремивши листи, вирізаємо «стулки», з'єднуємо їх між собою зубочистками і наповнюємо приготованим салатом.

Зверху в довільному порядку володіємо креветки і садимо оливку-«Перлинка».

Приємного апетиту!