Пиріжки з французького тіста

Борошняні страви

 


Пиріжки з французького тіста.

Інгредієнти:

Борошно - 3 скл.
Цукор - 3 ст. л.
Маргарин - 200 г
Молоко - 1 скл.
Дріжджі - 30г
Яйця - 2шт

Приготування:

Розм'якшений маргарин змішати з цукром. Додати яйця і добре все перемішати, трохи присолити.

У теплому молоці розвести сирі дріжджі. Якщо дріжджі сухі - змішати їх з борошном.
Додати молоко в маргарин і перемішати, всипати борошно і замісити тісто.
Може знадобитися більше борошна або рідини, дивіться по консистенції тіста.

Покласти готове тісто в п / е пакет і зав'язати. Залишити на 15-20 хвилин для підйому.
Після можна пекти пироги з різними начинками.
Мені найбільше подобаються з картоплею, смаженою цибулею і грибами.