Печиво з малиною і вівсяними пластівцями

Кондитерські вироби та випічка

 


Печиво з малиною і вівсяними пластівцями

Інгредієнти:

борошна - 1 1/2 чашка
темно-коричневого цукру - 1 стакан
вівсяних пластівців - 1 1/4 чашка
солі - 3/4 чайна ложка
розпушувача - 3/4 чайна ложка
соди - 1/2 чайна ложка
кориці - 1 / 2 чайна ложка
вершкового масла - 3/4 чашка

Для малиновою начинки:

темно-коричневого цукру - 1/4 стакан
лимонної цедри - 1 ст. ложка
кориці - 1/2 чайна ложка
борошна - 2 ст. ложка
малини - 450 гр
лимонного соку - 1/4 склянку
вершкового масла - 2 ст. ложка

Приготування:

1. Зробити тісто. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом деко і вистелити пергаментним папером. Змастити маслом пергамент. Нарізати вершкове масло кубиками. Всипати борошно, коричневий цукор, овес, сіль, розпушувач, соду і корицю в кухонний комбайн. Перемішати. Додати вершкове масло і перемішати.
2. 1 1/2 чашки приготованої суміші відкласти в сторону. Викласти залишилася суміш на підготовлений лист і розрівняти великою дерев'яною ложкою, щоб тісто доходило до країв дека. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути. Тримати духовку нагрітої, поки ви робите малинову начинку.
3. Розтопити і охолодити масло. У мисці змішати цукор, лимонну цедру, корицю і борошно разом. Додати малину, лимонний сік і масло, перемішати масу руками. Рівномірно викласти малинову начинку на охолоджене тісто. Висипати залишився тісто рівним шаром поверх начинки.
4. Випікати від 35 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Викласти на грати і дати повністю охолонути, потім розрізати на квадрати і подавати. Печиво можна зберігати в холодильнику в герметичному контейнері до двох днів.


© 2015-2022  rec.pp.ua