- Абрикоси консервовані (половинки) - 400 г.
- Масло вершкове - 100 г.
- Яйця - 1 шт.
- Молоко - 1 ст.л.
- Сік лимонний - 3 ст.л.
- Цукрова пудра - 180 р.
- Борошно - 250 р.
- Цукор - 6 ст.л.
Печиво з малиною і вівсяними пластівцями Кондитерські вироби та випічка Печиво з малиною і вівсяними пластівцями Інгредієнти: борошна - 1 1/2 чашка темно-коричневого цукру - 1 стакан вівсяних пластівців - 1 1/4 чашка солі - 3/4 чайна ложка розпушувача - 3/4 чайна ложка соди - 1/2 чайна ложка кориці - 1 / 2 чайна ложка вершкового масла - 3/4 чашка Для малиновою начинки: темно-коричневого цукру - 1/4 стакан лимонної цедри - 1 ст. ложка кориці - 1/2 чайна ложка борошна - 2 ст. ложка малини - 450 гр лимонного соку - 1/4 склянку вершкового масла - 2 ст. ложка Приготування: 1. Зробити тісто. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом деко і вистелити пергаментним папером. Змастити маслом пергамент. Нарізати вершкове масло кубиками. Всипати борошно, коричневий цукор, овес, сіль, розпушувач, соду і корицю в кухонний комбайн. Перемішати. Додати вершкове масло і перемішати. 2. 1 1/2 чашки приготованої суміші відкласти в сторону. Викласти залишилася суміш на підготовлений лист і розрівняти великою дерев'яною ложкою, щоб тісто доходило до країв дека. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути. Тримати духовку нагрітої, поки ви робите малинову начинку. 3. Розтопити і охолодити масло. У мисці змішати цукор, лимонну цедру, корицю і борошно разом. Додати малину, лимонний сік і масло, перемішати масу руками. Рівномірно викласти малинову начинку на охолоджене тісто. Висипати залишився тісто рівним шаром поверх начинки. 4. Випікати від 35 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Викласти на грати і дати повністю охолонути, потім розрізати на квадрати і подавати. Печиво можна зберігати в холодильнику в герметичному контейнері до двох днів. |
Категорії
Найсмачніші рецепти