- Свинина - 500 р.
- Сир - 200 г.
- Помідори - 2 шт.
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 5 шт.
- Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Гостра свинина з сиром і грибами в духовці Другі страви Гостра свинина з сиром і грибами в духовці Інгредієнти: - свинина - помідор - печериці - свіжий гострий перець - часник - сир - суміш перців, сіль - рослинна олія - майонез Приготування: Натерти свинку сіллю, посипати сумішшю перців, ножем зробити дірочки і засунути туди довго нарізаний часник і викласти в ємність попередньо вистелену фольгою (фольгу чуть чуть змастити олією). Укласти разом з парочкою грибочків. Натерти свинку сіллю, посипати сумішшю перців, ножем зробити дірочки і засунути туди довго нарізаний часник і викласти в ємність попередньо вистелену фольгою (фольгу чуть чуть змазати рослинним маслом). Укласти разом з парочкою грибочків. Тепер на тертці трьом печериці, сир, дрібно ріжемо гострий червоний перчик, додаємо до цього всього буквально столову ложку майонезу для зв'язки і добре перемішуємо. Цю суміш акуратно і красиво викладаємо на свинину. Яку потім відправляємо в духовку температурою близько 200 ° С приблизно на 30 хв, може й менше навіть. |
Категорії
Найсмачніші рецепти