Лінгвіні аль-тонно (з тунця)

Другі страви

 


Лінгвіні аль-тонно (з тунця)

Інгредієнти:

банку тунця у власному соку або олії (рідину злити!)
банку очищених помідорів в томаті! (Все йде в хід, разом з рідиною))),
олія оливкова 40-50 гр.
1 ч / л каперсів
1-3 анчоуса
зубчик часнику
1/2 цибулини (краще синьою)
0,5 год / л спеції для риби
Спагеті або лінгвіні

Приготування:

Дуже дрібно порізати часник і цибулю, викласти в глибоку сковороду з нагрітим ол. маслом, дати підрум'янитися, потім викласти вивільнені з банки і подрібнені помідори, гасити. (Одночасно поставити воду для макаронів). Додати 0,5 год / л цукру, трохи! солі, спеції, продовжувати гасити хв. 5. Потім додати каперси і дрібно-дрібно подрібнені анчоуси, коли вода закипіла і ви закинули макарони, то можна до туша масі вже додати і вміст банки тунця), Паста повинна бути зварена аль денте, тобто дещо не доварені. Соус продовжує гаситися до готовності макаронів. Потім зливаємо воду, і змішуємо пасту з соусом, тут же подаємо на стіл.