Лаваш з яйцем і шпинатом

Рецепти закусок

 


Лаваш з яйцем і шпинатом

Інгредієнти:
Лаваш тонкий - 1уп. (3ліста)
4 яйця, відварених у круту
2 упаковки шпинату (1уп.-450г.)
2 цибулини
1 пучок зеленої цибулі
сіль, перець за смаком
раст. масло для смаження

Спосіб приготування:
У добре розігрітому раст.масле обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями, додаємо шпинат, тушкуємо помішуючи, до випаровування рідини, додаємо дрібно нарізаний зелений лук, обсмажуємо ще кілька хвилин, охолоджуємо, додаємо варені яйця, натерті на тертці або дрібно нарізані, перемішуємо, солимо, перчимо. Лаваш ріжемо на квадрати, кладемо начинку, загортаємо і обсмажуємо з двох сторін в добре розігрітій олії до рум'яної скоринки. Лаваш виходить хрусткий, а начинка зі шпинату з яйцем дуже ніжна.