Курячі грудки за особливою технологією

Другі страви

 


Курячі грудки за особливою технологією

М'ясо виходить соковите, смачне, більше схоже на шинку, ніж на курку.

Інгредієнти:

- 4 курячі грудки
- 1 л молока
- сіль
- улюблені вами спеції

Приготування:

Солимо і посипаємо спеціями грудки, залишаємо на 10 хвилин.

Доводимо до кипіння молоко, вимикаємо і відразу ж занурюємо в нього курячі грудки так, щоб вони були повністю покриті молоком.

Закриваємо каструлю кришкою і вкутуємо в ковдру так, як ми це робимо з кашами та картоплею. Залишаємо на годину.

Після чого дістаємо вийшов делікатес з молока, кладемо на друшляк, щоб все зайве скло, охолоджуємо і нарізаємо на медальйони.

Найніжніше, соковите мармурове м'ясо, буквально тане в роті. І, що важливо, ніяких підсмажених шкідливих кірочок, ніякої сухості.

Приємного апетиту!